19 feb. 2012

Spenat och Morotslasagne

200 g rivna morötter
200 g spenat
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
400 g krossade tomater
1 dl chilisås
1 krm chilipulver
1 grönsaks buljongtärning
1 krm svartpeppar
1 tsk paprikapulver
1 tsk oregano
lite socker
salt
500 g keso
lasagneplattor
ost


Stek morötter, spenat, olja, lök och vitlök i olja i en kastrull tills de har mjuknat. 
Tillsätt krossade tomater, chilisås och kryddor, smaka av med salt och socker. Låt puttra ett par minuter.
Ta kastrullen från plattan och tillsätt keson. 
Varva kesoblandningen med lasagneplattor, börja och sluta med kesoblandningen 
Strö över ost och gratinera i ugn på 200 grader i ca 40 minuter. 

1 kommentar:

skyltskåp sa...

Spenat, morot och lasagne.... Spännande. Tack för tipset :) Blir till att testa.